نایب رئیس اتاق اصناف در آستانه بازگشایی مدارس خبر داد:

رکود عجیب در بازار لوازم تحریر / اقشار کم درآمد قدرت خرید لوازم تحریر ندارند

پیام اقتصاد آنلاین :  اختلاف طبقاتی در جامعه مشهود است و برخی از اقشار کم‌درآمد جامعه دیگر قدرت خرید لوازم‌التحریر با کیفیت را برای فرزند خود ندارند.



رکود عجیب در بازار لوازم تحریر / اقشار کم درآمد قدرت خرید لوازم تحریر ندارند

بنابراین گزارش،  در آستانه بازگشایی مدارس  صنف لوازم تحریریه در رکود به سر می‌برد. برخی فروشندگان لوازم تحریر می‌گویند  امسال بازار مانند سال‌های گذشته رونق ندارد و خانواده‌ها وقتی قیمت برخی اقلامرا می‌شنوند از خرید منصرف می‌شوند.

در این مورد محمدرضا فرجی تهرانی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران درباره وضعیت تولیدات نوشت افزار و کیفیت آن‌ها نسبت به کالاهای خارجی توضیح داد: بی‌شک به دلیل کیفیت بیشتر، کالای لوازم‌التحریر خارجی قیمت بالاتری دارد و اقشار با توجه به میزان بودجه خود به سمت خرید نوشت افزار ایرانی یا خارجی می‌روند.

او ادامه داد: در رابطه با نوشت افزار ایرانی به عنوان یکی از والدین دانش‌آموزان، معتقدم باید تغییراتی در طراحی‌ها صورت گیرد، چرا که تولید نوشت‌افزار با برخی از شخصیت‌های محبوب در انیمیشن‌هایی که حتی در رسانه ملی نیز پخش می‌شود برای دانش‌آموزان بسیار جذاب خواهد بود. این در حالی است که برخی از این انیمیشن‌های محبوب مربوط به دوران بچگی والدین آن‌ها نیز می‌شود.

فرجی تهرانی با اشاره به تاثیر رنگ‌بندی نوشت‌افزارها در انتخاب دانش آموزان تاکید کرد: بچه‌ها عاشق رنگ‌ها هستند و باید در تولید نوشت‌افزار حتما به این موضوع توجه کرد، این در حالیست که سایر کشورها به درستی با شناخت رنگ‌ها اقدام به تولید لوازم التحریری می‌کنند که حتی برای افراد بزرگسال نیز جذاب است

نایب رئیس اتاق اصناف تهران با توجه به کیفیت بالای برخی از تولیدات داخلی این حوزه گفت: برخی از لوازم‌التحریرهای داخلی با کیفیت بالا، قیمت‌های بالایی نیز دارند اما باز هم از لحاظ کیفیت با نوشت افزار خارجی برابری نمی‌کنند.

او درباره قیمت لوازم‌التحریر اظهار کرد: بازار راکد است و چنانچه این وضعیت تا روزهای آینده ادامه داشته باشد فروشنده مجبور است  کالا را با قیمت مناسب بفروشد.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به کیفیت پایین برخی از دفاتر به خصوص دفترهای دولتی گفت: متاسفانه دستگاه‌های کاغذسازی در کشور فرسوده هستند و بخش اعظمی از بی‌کیفیتی کاغذ داخلی نیز به همین دلیل است، با وجود عملکرد خوب صنعت چاپ به دلیل کیفیت نامناسب کاغذ شاهد چاپی بی‌کیفیت و تولید باضرر هستیم که آسیب آن به همه خواهد رسید.

انتهای پیام/