معاون بهره‌برداری شرکت فولاد هرمزگان مطرح کرد:

ارائه موضوعات خاص صنعت فولاد، نیاز سومین کنفرانس فولادسازی

پیام اقتصاد آنلاین :    سومین کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد هرمزگان در حالی بهمن ماه امسال برگزار خواهد شد که دو کنفرانس قبل برای فولاد هرمزگان و صنعت فولاد کشور نتایج خوبی را به بار آورد و این شرکت توانست از ایده‌ها و طرح‌های مطرح شده در دو کنفرانس قبلی برای پیشبرد اهداف خود به ویژه رکوردشکن‌ها استفاده کند.


ارائه موضوعات خاص صنعت فولاد، نیاز سومین کنفرانس فولادسازی

به اعتقاد سید اصغر مدنی، سومین کنفرانس فولادسازی در سال جاری باید به سمت موضوعات خاص به ویژه تکنولوژی‌های نوین حرکت کند. معاون بهره‌برداری شرکت فولاد هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی اعتقاد دارد که سومین کنفرانس می‌تواند به صورت گسترده‌تری در سطح کشور برگزار شود. متن کامل این گفت‌وگو را در ادامه خواهید خواند:

 

نظر شما در خصوص برگزاری سومین کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری توسط فولاد هرمزگان چیست؟

سومین کنفرانس فولادسازی در ادامه سلسله کنفرانس‌های اول و دوم از سوی فولاد هرمزگان به صورت دو سال یک بار برگزار خواهد شد. خوشبختانه دو کنفرانس قبلی با موفقیت برگزار شد و فولاد هرمزگان توانسته از این دو کنفرانس بهره‌برداری لازم را ببرد. از این رو کنفرانس سوم با هدف تکمیل دستاوردهای دو کنفرانس قبلی و ارائه دستاوردهای جدید برگزار می‌شود.

هم‌اکنون صنعت فولاد کشور با ظرفیت بیش از 40 میلیون تنی مشغول به فعالیت است. از این رو برگزاری چنین رویدادهایی که رویکردهای تخصصی در زمینه صنعت فولاد و ریخته‌گری مداوم دارد، می‌تواند به بهبود شرایط این صنعت کمک کند.

 

به نظر شما چه رویکردهایی می‌تواند در سومین کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری مداوم اتخاذ شود و به پربارتر شدن آن کمک کند؟

وقت آن رسیده که به سومین کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری مداوم به صورت تخصصی‌تر نگاه و مقالاتی پذیرفته و ارائه شوند که به صورت تخصصی راهکارها و ایده‌‌های نوینی را به صنعت فولاد کشور ارائه کنند. همچنین ضروری است که به تکنولوژی‌‌های نوین صنعت فولاد به ویژه از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان در رابطه با موضوعات خاص فولادسازی و ریخته‌گری مداوم پرداخته شود.

یکی از راهکارهایی که می‌تواند سایر صنایع فولادی را درگیر کند، برگزاری کنفرانس‌های مشابه اما تخصصی در رابطه با صنعت فولاد است که شرکت‌های بزرگ فولادی می‌توانند وارد این این حوزه شوند. قطعا صنعت فولاد کشور ما پتانسیل‌هایی بسیار بالاتر از وضعیت کنونی دارد و برگزاری این کنفرانس‌ها می‌تواند بخشی از این ظرفیت‌ها را شکوفا کند.

 

برنامه معاونت بهره‌برداری شرکت فولاد هرمزگان برای حضور در سومین کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری مداوم چیست؟

امسال برنامه داریم از طرح‌ها و ایده‌های ارائه شده در این کنفرانس به نحو احسن استفاده کنیم. همچنین تبادل نظر و اشتراک‌گذاری تجربیات کسب شده میان فولادسازان برای بهبود این صنعت از دیگر برنامه‌ها خواهد بود. در همین حال کارشناسان فولاد هرمزگان در این کنفرانس مقالات خود را که در کنفرانس‌های بین‌المللی مورد استقبال قرار گرفت، ارائه خواهند داد. امیدوار هستیم بتوانیم این کنفرانس را برای صنعت فولاد کشور به عنوان یک سکوی پرتاب برای ثبت رکوردها و بهبودهای مداوم قرار دهیم.

انتهای پیام/