رشد 12 درصدی دارایی های بیمه رازی
پیام اقتصاد آنلاین:مدیرعامل بیمه رازی گفت: تلاش میکنیم زیان انباشته بیش از یک دهه گذشته بیمه رازی را تا پایان سال به صفر برسانیم، چرا که بیمه رازی با برنامه از بحران نقدینگی و عملکردی عبور کرده و آینده این شرکت روشن است.
اخبار شرکتها؛ علی جباری مدیرعامل بیمه رازی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره ۵ چرخش بنیادین، ۱۵ هدف کلان و ۲۰ راهبرد اجرایی بیمه رازی اظهار کرد: سازمان اداری و ساختار نیروی انسانی بیمه ارزی در ۲ سال گذشته اصلاح و از ستاد محوری به سمت شعبهمحوری و نمایندهمحوری تغییر کرده و امروز شعب و نمایندگان بیمه رازی نقطه قوت مجموعه هستند.
وی با بیان اینکه اصلاحات ساختاری و زیربنایی از جمله مالی همچنین سازمان شرکت چابک، منعطف و متناسب با شرایط بازار تغییر کرد، گفت: سرمایه شرکت هم ۷ برابر شده و پس از ۱۸ سال این شرکت موفق به دریافت اخذ مجوز قبولی اتکایی شده و ظرفیت نگهداری 4 و نیم برابر یا حق بیمه هم بهبود یافته است.
مدیرعامل بیمه رازی با تأکید بر اینکه توانستیم در مدت زمانی کوتاه عقب افتادگیهای موجود در بازار را جبران کنیم، ادامه داد: در ۱۰ ماه نخست امسال، بودجه سال ۱۴۰۱ بیمه رازی محقق شده است.
جباری با یادآوری اینکه در سالهای گذشته بیمه رازی از رقبا عقب مانده و در تلاش هستیم تا سهم شرکت از بازار را با اصلاح پرتفو افزایش دهیم، اضافه کرد: سیاست بازاریابی شرکت به سمت مشتریمداری و افزایش وفاداری آنها تغییر کرده و علاوه بر تلاش برای حفظ مشتریان بزرگ، در صدد توسعه خردهفروشی از طریق شبکه فروش هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه طرحهای ملی شامل انرژی، فولادی، مس، آلومینیوم، صنایع سبک و سنگین و مهندسی ورود پیدا کردیم تا پرتفوی خرد و کلان را در سبد خود داشته باشیم و با رشد بالای ۱۰۰ درصد در ۹ ماهه امسال در حوزه کلان پرتفو هدفگذاری شرکت این است که جزو ۵ شرکت برتر صنعت بیمه قرار گیرد.
مدیرعامل بیمه رازی سهم درمان را در پرتفوی بیمه رازی تجمیعی عنوان و بیان کرد: ما تنها به درمان فروشی روی نیاوردهایم و در قالب درباره ریسکهای دیگری را هم پوشش دادهایم، افزون بر اینکه تنها شرکت بیمهای هستیم که کمیته کنترل قراردادهای بیمه درمان را با هدف کنترل ضریب خسارت را در طول اجرای قرارداد فعال کردهایم و به همین علت سهم بیمه شخص ثالث و درمان در سبد فروش بیمه رازی، ترکیب بد و پرریسک ارزیابی نمیشود.
جباری با اشاره به نامگذاری سال 1401 با عنوان تولید، دانشبنیان و اشتغال آفرین توسط مقام معظم رهبری عنوان کرد: بیمه رازی برای شرکتهای دانشبنیان و استارتتاپها نیز خدماتی را پوشش داده است که تمام برنامه معاونت ریاست جمهوری در آن لحاظ شده است.
وی به لزوم جهت گیری بیمه نامههای فیزیکی به سمت بیمه نامههای الکترونیکی اشاره کرد و یادآور شد: در سال گذشته با تدوین نقشه راه مدون بیمه رازی بر بسترسازی بیمه الکترونیک و دیجیتال به جای بیمههای سنتی تاکید شد و شاید در حال حاضر حدود ۱۰ درصد از فروش بیمههای این شرکت از طریق فروش آنلاین و الکترونیک انجام شود اما بیمه رازی در زمان بندی مشخص بر توسعه کسب و کار دیجیتال تاکید دارد.
مدیرعامل بیمه رازی اعلام کرد: تلاش میکنیم زیان انباشته بیش از یک دهه گذشته بیمه رازی را تا پایان سال به صفر برسانیم چرا که بیمه رازی با برنامه از بحران نقدینگی و عملکردی عبور کرده و آینده این شرکت را روشن است.
جباری با تأکید بر اینکه سود خالص شرکت کم نشده است، ابراز کرد: در شاخص حق بیمه تولیدی 9 ماه سال جاری در مقایسه با 6 ماه 83 درصد و با نظر گرفتن تنها کوارتر سوم حدود 63 درصد و در مجموع نسبت به دوره مشابه سال گذشته بالغ بر 90 درصد رشد داشته است، ولی در مقایسه 9 ماه با 6 ماه 63 درصد رشد و در شاخص حق بیمه تولیدی بیش از ۴۲ درصد، در شاخص سود خالص 83 درصد رشد و در مجموع دارائیها نیز 12 درصد رشد تجربه شده است.
وی با بیان اینکه هر شرکت بیمهای فراز و نشیبهایی داشته و ما در تلاش هستیم تا مشکلاتی که از گذشته به ارث رسیده را به تدریج حل کنیم، ادامه داد: قبل از سال ۱۴۰۰ شرکت بیمه رازی در پرداخت تعهدات مشکلات داشت که آنها را رفع کرده و هم اکنون یکی از ویژگیهای شرکت پایبندی به ایفای تعهدات و پرداخت به موقع خسارتها است و یک شروع خوب با یک برنامهریزی درست را تجربه کردهایم.
مدیرعامل بیمه رازی با اشاره به توسعه شعب بیمه رازی برای ارائه خدمات مطلوبتر به بیمهگذاران و اصلاح ساختار مالی و سازمانی عنوان کرد: چشمانداز روشنی برای بیمه رازی متصور هستیم.
جباری در ادامه خاطرنشان کرد: افق پیشروی بیمه رازی تبدیل شدن به هلدینگ در صنعت بیمه و ارائه خدمات در فضای سرمایه گذاری، تحقیق و توسعه و سایر موارد بوده که قدمهای اولیه و طراحی زیرساختهها متناسب با اهداف بلند مدت شرکت در حال حاضر انجام گرفته است.
وی تصریح کرد: در کنار آغاز به کار مجتمع تخصصی آراز، میزهای بیمهای در سراسر کشور فعال خواهند بود و مدیران استانی و شبکه فروش شهرستانها باید از ظرفیت میز بیمهای و ارتباطات مشتریان بزرگ برای افزایش پرتفوی خود بهره لازم را ببرند.
مدیرعامل بیمه رازی در پایان گفت: در گذشته صنعت بیمه بسیار مهجور بود اما به لطف رسانه از این مهجوریت خارج شد و از آن جا که سرمایهگذاری در صنعت بیمه با توجه به نیاز کشور برای رشد و توسعه اقتصادی بسیار مهم است باید اهمیت و ارزش نقش صنعت بیمه برای تصمیمگیران و مسئولان کشور بیشتر روشن شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 2انتشار یافته : 0