نشست هماندیشی اعضای شورای فقهی بانک مرکزی و مسئولین نظارت و تطبیق شرعی بانکهای کشور 22 اردیبهشت 1403 پشتیبانی بانک تجارت از صنعت مس کشور 20 آذر 1403 پیشرفت فیزیکی واحد فولادسازی شادگان ۸۳.۴ درصد شد 18 خرداد 1403 پدرام سلطانی :اقمار چین شدیم برای همین ادعای ارضی امارات را تکرار می کند 15 خرداد 1403 تقدیر رئیس جمهور از حمایت بانک سپه در پروژه ملی انتقال آب خلیجفارس به استانهای مرکزی 22 دی 1403 توانمندی بیمه ایران در پرداخت خسارت مولفه خوبی برای بازاریابی نمایندگان 24 دی 1403 بانک صادرات ایران به 53 هزار نفر وام قرضالحسنه و حمایتی پرداخت کرد 12 تیر 1403 مجمع عمومی فوقالعاده برگزار شد و عادی بهطور فوقالعاده به تنفس خورد 31 تیر 1403 چک خسارت بیمه گذاران بیمه آسیا در زلزله خوی، تحویل شد 13 اسفند 1403 تبریک مدیرعامل به مناسبت سالروز تاسیس بانک ملت 8 مرداد 1403 پدر شهید «طالب طاهری» از شهدای عملیات مهندسی منافقین آسمانی شد 12 بهمن 1403 با هدف تسهیل توسعه صنایع پایین دستی و رفع تنگناهای تولید شرکتهای وابسته؛مدیران و کارشناسان پتروشیمی بندرامام از شرکتهای مشتریان مستقر در اصفهان بازدید کردند 29 خرداد 1403 ناایمنترین خودروی چینی در راه ایران! 23 بهمن 1403 آلمان بدون گاز و نفت روسیه، سومین قدرت اقتصادی جهان شد 28 بهمن 1403 تولید 166هزار تن شمش آلومینیوم طی بهار امسال / شرکت آلومینای ایران طی سه ماه اخیر، 61 هزار و 987 تن پودر آلومینا تولید کرد 28 تیر 1403 فقط تلاش می کنیم زنده بمانیم! 5 اسفند 1403 شرکت فولاد اکسین،برترین فولادساز خوزستانی در سال ۱۴۰۲ 17 خرداد 1403 مزیت های نسبی توسعه معادن کشور 16 دی 1403 گودرزی معاون امور بین الملل بانک کارآفرین شد 12 شهریور 1403 برگزاری ۹ کارگاه و پنل تخصصی در رویداد فرصت های سرمایه گذاری نفت، گاز پتروشیمی و انرژی های تجدیدپذیر در مناطق آزاد 28 دی 1403
من پست مدرنیسم را خوانش و فصل جدیدی از مدرنیته میدانم و به نوعی آن را خوداصلاحی منطقی مدرنیته بر خود برمیشمارم. شاید چارهای جز مرزبندی میان واژگان برای تسهیل انتقال پیام نباشد، بنابراین از دو واژه مدرن و پستمدرن نه به آن صورت که آنها را از منظر معرفتی به کار برم، بلکه صرفا جهت شفافیت بیشتر استفاده خواهم کرد.
جایگاه شرکتها در عمل به مسئولیتهای اجتماعی (CSR) به طور فزایندهای در دنیای تجاری امروز مورد توجه قرار گرفته است. مسئولیت اجتماعی شرکتها به معنای تعهد شرکتها به انجام فعالیتهایی است که به نفع جامعه و محیط زیست باشد و فراتر از الزامات قانونی و سودآوری مالی عمل کنند.
یک سالی است که دو مورد از بزرگترین جنگهای دهههای اخیر در خاورمیانه و شرق اروپا به طور همزمان جریان دارند. مقایسه رخدادهای این دو جنگ خونبار و سیاست قدرت های دیگر، میتواند معیاری برای سنجش میزان بشردوستی و واقعبینی کشورها باشد.
هراکلیتوس فیلسوف یونانی، شدن (Becoming) و صیرورت را رمز و راز هستی میدانست و لوگوس،Logos، را یگانه مطلق و بودن در جهان مینامید. این فیلسوف گریان و رازآلود بر آن بود که حتی گام گذاشتن در رودخانهای برای دو بار ممکن نیست، چراکه شدن و صیرورت، ماهیت را دگرگون میکند. به زعمش جهان الگویی از تغییر است. او بسیاری را به تیغ نقد برمیکِشد و آشکارا آرای پارمیندس را برنمیتابید. در آن سوی این جدال فلسفی، پارمیندس، شدن را نبود بودن میدانست و مطلقاً محال. او حرکت اجسام و تغییر در جهان را پوچ میانگاشت. جدل دو فیلسوف را هگل با ترکیب دو مقوله پایان داد تا حداقل کمی آتش معرکه فرو نشیند. اما به گمانم تز، آنتیتز و سنتز هگل در درون خود، صحهای سنگین بر آرای هراکلیتوس بود، چراکه از ترکیب تز و آنتیتز، سنتز هگلیای سر برمیآوَرد که دوباره نقش تز به خود میگیرد و از نو ضدش را میپرورد و ترکیبش را میآفریند.
معرفی وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس شورای اسلامی موجی از نارضایتی را در بین طرفداران دکتر پزشکیان به ویژه اصلاح طلبان ایجاد کرده است به گونهای که حتی بعضی افراد، شخصیت ها و گروهها از مشارکت خود در انتخابات اخیر اظهار پشیمانی و ندامت کردهاند و حتی برخی حضور پزشکیان را فریب حاکمیت برای به صحنه کشاندن مردم دانسته اند.
تحلیلگران پیش بینی می کنند که مردم در مرحله دوم انتخابات ممکن است شیوه دیگری را برای بیان حرف های ناگفته و حقوق از دست رفته خود اتخاذ نمایند و اینبار اندیشه های مردم محور، آزادی خواهانه و عدالت جویانه دکتر پزشکیان مورد استقبال گسترده تری از مردان و زنان کشور عزیزمان در پای صندوق آراء قرار گیرد.
صنعت نفت، به عنوان یکی از حیاتیترین صنایع اقتصادی جهان، به ویژه برای کشورهایی که به عنوان تولیدکننده و صادرکننده نفت شناخته میشوند، از اهمیت ویژهای برخوردار است. تحریمهای اقتصادی و سیاسی میتوانند تأثیرات عمیقی بر این صنعت داشته باشند. این متن به بررسی ساز و کارهای مدیریتی در صنعت نفت در دوران تحریم پرداخته و راهکارهای مختلف مدیریت برای مقابله با چالشهای ناشی از تحریمها را مورد تحلیل قرار میدهد.
طی دو دهه گذشته به شکلی نسبتا پایدار، محصولات حیوانی 16 درصد از کل تجارت محصولات کشاورزی را تشکیل میدادند اگرچه نگرانی های فزاینده ای در مورد پایداری غذاهای حیوانی از نظر سلامت انسان و سیاره وجود دارد ؛ اما ارزش تولید جهانی گوشت از حدود 65 میلیارد دلار در سال 1961 به 366 میلیارد دلار در سال 2014 (در دوره ثابت 2004-2006 دلار آمریکا) افزایشی بیش از 500 درصد داشته است .
به باور بسیاری، مهمترین کارکرد روابط عمومیها، پیامرسانی است و بنا به برخی تعاریف؛ پیام یا پیغام، مجموعهایست از اطلاعات که از سوی فرستندهای برای یک یا گروهی از گیرندگان فرستاده میشود. پیامها، از کلمات یا تصاویری تشکیل میشوند که ممکن است پیچیده به نظامی از رمزگان یا سپهری از نشانهها باشند. «مارشال مک لوهان» در کتاب «درک رسانهها» معتقد است؛ فنآوری به شکلی پیاپی و بدون مقاومت، درک ما را عوض کرده، جامعه را شکل داده و تغییرات اجتماعی را موجب میشود. از این رو، رسانهها را نیز به عنوان بخشی از فنآوری و جنبش تحول آفرین قلمداد کرده و جملهی مشهور «رسانه، پیام است» را، بیان نمود. گرچه این حرف بیراه نیست و نمونهها و مصادیق آن را میتوان دید و مشاهده کرد، اما نمیتوان به شکلی افراطی بدان مؤمن بود. زیرا گاهی انواعی از رسانهها، محبوبیت خود را در جامعه یا جوامعی، یا در دوره یا زمانهای از دست میدهند و نتیجتا نمیتوانند هم معنایی خود با مفهوم پیام را حفظ نمایند. از دیگر سو، اشخاصی چون «کاستلز» و «ژان بودریار» در نقد سخن مک لوهان، نَه تنها رسانه را خود پیام ندانستند، بلکه این گونه بیان داشتند که؛ «پیام، رسانه است» لیکن صحت این سخن را نیز نمیتوان بر تمامی زمانها و مکانها منطبق دانست. آن چه دانسته شده آنست که؛ شرایط اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و حتی گفتمانی، نقشی مؤثر در کارآمدی و ناکارآمدی هر دو نظر و مصادیق عینی و عملی آن داشته و چنانچه به یکی به دیدهی «تـز» و به آن دیگری به چشم «آنتی تـز» بنگریم، شاید بتوان راه سومی را پیشنهاد داد. این «سنتـز» زمانی محقق میشود که فارغ از هیاهوی پیامرسانی و بیهراس از غول سالاری رسانهای، هریک را در جایگاه خود ارزش و مقام داده و ظرف و مظروف را هم قدر بدانیم.
کارکنان و مدیران روابط عمومیها در صنعت بیمه طی سال ها و دهههای گذشته همیشه نقش موثری در سازمان خود برعهده داشته و ویترین مجموعه کاری خود بودهاند. با توجه به اینکه با سرعت شتابان تحولات نظری و تکنولوژیک ارتباطی در حال وقوع است، روابط عمومیها به عنوان پیشانی سازمان ها و شرکت ها ناگزیر به حرکت سریع هستند تا ازقافله پیشرفت جا نمانند.
امروزه شناخت مخاطب همان مفهوم گذشته از مخاطب نیست. مخاطب امروزه کسی نیست که پیامهای منتشر شده در رسانه های گروهی را ببیند و بشنود و یا بخواند و بی کم و کاست آنرا بپذیرد، بلکه مخاطب امروز، فهم پیام را بر مبنای مفاهیم شکل گرفته در ذهن خود دریافت می کند .
عدهای به عمد در قانون بندهای ضد رشد تولید و سرمایهگذاری داخلی میچپانند و به زور سعی دارند ورای صلاح کشور عمل کنند! (بند س) که خوشبختانه فعلا موفق نشدند!
با توجه به تاثیر هوش مصنوعی بر مشاغل، آیا این تاثیر بر رسانه ها چالش آور است یا شاهدآغاز طلوع عصری نوین بر صنعت رسانه و خبر هستیم؟
محمد باقر قالیباف روزهای سختی را از نظر سیاسی می گذراند.او از هر جهت توسط تندروها تحت فشار قرار گرفته تا به خواسته های آنان تن دهد.او حتما می داند اگر به این خواسته ها تن دهد چه بسا کرسی ریاست مجلس را حفظ کند ولی نهایت یک سخنگو بیش نیست و اگر هم به خواسته ها تن ندهد به نوعی مهر تایید بر پایان عمر سیاسی خود زده است.
صدور احتمالی حکم جلب نتانیاهو و برخی مقامات ارشد رژیم اسرائیل توسط دیوان کیفری بینالمللی شاید مهمترین اتفاق از زمان تأسیس اسرائیل باشد. این اتفاق چنان جدی و حائز اهمیت خواهد بود که لازم است از الان برای مواجهه با آن در داخل کشور - با هماهنگسازی تمامی نهادها - برنامهریزی شود.